1 червня - день захисту дітей.

2018-06-01

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Міжнародний день захисту дітей – це одне з найстаріших міжнародних свят.
Рішення про відзначення Міжнародного дня захисту дітей саме першого червня прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року. Перший Міжнародний день захисту дітей було відзначено ще в 1950 році. В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
В дошкільному підрозділі НВК вихователь Оленюк О.О. провела заняття з дітьми, де говорилось про людські цінності : мир, дружбу, сім'ю, повагу.

Світлина від Новововчинецькія Нвка.
Світлина від Новововчинецькія Нвка.
Світлина від Новововчинецькія Нвка.
Світлина від Новововчинецькія Нвка.
Світлина від Новововчинецькія Нвка.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi